Home / Brummen-Regiobode / Fietsen langs bijzondere bomen

Fietsen langs bijzondere bomen

HOENDERLOO – Op woensdag 5 augustus verzorgt een natuurgids een fietstocht langs bijzondere bomen in Park de Hoge Veluwe. Deelnemers passeren schijnbaar gewone bomen die een bijzonder verhaal blijken te vertellen. De gids kan vertellen over een magische cirkel van eeuwenoude eiken, een hele boom als hamersteel en de overeenkomsten tussen wilde zwijnen en het eerste houten vliegtuig. De fietstocht start om 18.30 uur bij de ingang van het Park in Hoenderloo en duurt tot 21.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via www.hogeveluwe.nl.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.