Home / Rheden-Regiobode / Feestelijke opening Lorentzhof

Feestelijke opening Lorentzhof

VELP – Het Lorentzhof, een woonproject voor zelfstandige ouderen van Stichting Innoforte in Velp, is klaar. In de directe omgeving van het Lorentzhuis staan dertig huurwoningen die inmiddels bewoond worden. De officiële opening vindt plaats op donderdag 23 juli.

“Een feestelijk moment om bij stil te staan,” aldus Marie-José de Dreu, manager Huisvesting & Gastvrij. “We zijn er trots op dat we als organisatie in de ouderenzorg ook huisvesting kunnen bieden aan senioren die nog geen of een beperkte zorgvraag hebben. Het is daarnaast een mooie aanvulling op de wijk Velp Zuid. Het omringende groen van de woningen is openbaar toegankelijk voor de mensen uit de wijk.”
Het programma start om 15.00 uur met een toespraak vanuit organisator Innoforte. Ook Wethouder Gea Hofstede van de gemeente Rheden spreekt de gasten toe. Tijdens deze middag opent Ella Schadd (oud voorzitter van de Raad van Toezicht) het Ella Schadd-pad dat de kortste verbinding is tussen Lorentzhof en Lorentzhuis. Dit cadeau ontvangt zij voor haar jarenlange inzet bij Innoforte.
Vanwege het coronavirus houdt Innoforte het op een bescheiden feestje, zodat de anderhalvemeterregel in acht genomen kan worden.

Lees ook

Kasteel en park Rosendael hoopt in mei te openen

ROZENDAAL – Maandenlang zijn kasteel en park Rosendael gesloten geweest voor publiek, maar nu is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.