Home / Doesburg-Regiobode / Expositie Otto Koedijk in Bronkhorst

Expositie Otto Koedijk in Bronkhorst

BRONKHORST – Houtdraaier Otto Koedijk exposeert samen met meubelmaker Bert Aalbers uit Nijmegen in de Kapel van Bronkhorst. Hun nieuwste werken zijn van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 juli te zien ‘op anderhalve meter’.

Bert Aalbers toont zijn poëtische tafeltjes, zijn kubussen met karakter en een serie schommelobjecten. Tijdens de tentoonstelling kan Bert zijn boek ‘ 100 tafeltjes’ op anderhalve meter signeren.
Otto Koedijk toont schalen met een verhaal, bollen met kleur, tastpuzzels en andere speeldingen en lichtobjecten. De lichtobjecten maakt hij samen met lichttechnicus Joost Dekkers en student meubelvakschool Kees Dekkers.

Bezoekers zijn van zaterdag 18 tot en met donderdag 23 juli welkom tussen 11.00 en 18.00 uur en vrijdag 24 juli van 11.00 tot 16.00 uur. Beide kunstenaars zijn deze dagen aanwezig. Bezoekers wordt gevraagd ‘niet meer dan anderhalf object tegelijkertijd te bekijken en niet meer dan anderhalve vraag tegelijk te stellen.’

www.ottokoedijk-houtdraaier.nl

Lees ook

Auto in de greppel in Spankeren

SPANKEREN – Donderdagavond 23 september is een auto in de greppel beland in Spankeren. Rond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.