Ellecomse schrijfster Tamara Onos presenteert nieuwste boek Hoe zit dat nou?

DIEREN – De Ellecomse schrijfster Tamara Onos presenteert dinsdag 7 juli haar nieuwste boek, getiteld ‘Hoe zit dat nou? Zin en onzin over alledaagse gevaren’. Een aantal onderwerpen en verhalen uit het populair-wetenschappelijke boek over het herkennen en negeren van alledaagse gevaren worden door drie experts en een voorlezer uitgelicht.

In haar boek gaat Onos in op alledaagse gevaren. Welke zijn onzin en welke niet, waar moet je je druk over maken en waarover vooral niet? Tijdens de presentatie, die plaatsvind in de bibliotheek in Dieren, leest voice-over-actrice Machteld van der Gaageen aantal korte luchtige stukken uit het boek voor.
Drie experts geven korte presentaties over onderwerpen die ook in het boek aan de orde komen. Fedor Gassner, bioloog en tekenexpert, vertelt over de teek, het kleine beestje dat volop rondspringt in onze leefomgeving. Milieujurist, campaigner en auteur Janneke Bazelmans gaat in op de vraag hoe we mensenrechtenschendingen door bedrijven in productieketens wereldwijd kunnen voorkomen. Johan Timmerman, epidemioloog en arbeidshygiënist, vertelt over de belangrijke functies van de huid, op factoren die de huid kunnen beschadigen en wat je kunt doen om dit te voorkomen.

De bijeenkomst ‘Hoe zit dat nou? Over de zin en onzin over alledaagse gevaren’ is dinsdag 7 juli van 19.30 tot 21.30 uur in Bibliotheek Dieren. De toegang is gratis. Vanwege de coronamaatregelen kunnen er maximaal 25 mensen worden ontvangen. Daarom biedt de bibliotheek de mogelijkheid om de bijeenkomst ook online te volgen, via een livestream. In beide gevallen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan via www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.
Het boek ‘Hoe zit dat nou? Zin en onzin over alledaagse gevaren’ wordt uitgegeven door Kosmos Uitgevers en is vanaf 7 juli verkrijgbaar bij alle (online) boekhandels. Readshop Dieren is tijdens de bijeenkomst aanwezig, zodat bezoekers een exemplaar kunnen aanschaffen en dit kunnen laten signeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.