Home / Brummen-Regiobode / Eerste BuitenBios in Tonden voor Dutchess of the Sea

Eerste BuitenBios in Tonden voor Dutchess of the Sea

TONDEN – Op vrijdagavond 24 juli om 21.30 uur houdt de Tondense Bela Evers met haar roeiteam Dutchess of the Sea de eerste BuitenBios in Tonden. Gekozen is voor de film Kon Tiki, de verfilming van het waargebeurde verhaal van de Noor Thor Heyerdahl, die in 1947 per vlot de oceaan over ging om de wereld van zijn gelijk te overtuigen.
De film is geschikt voor 12 jaar en ouder. Het evenement wordt georganiseerd met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. De film is te zien op het veldje bij de Sterrenbosweg 6 in Tonden. Kaartjes zijn alleen te koop via de website.
De opbrengst van de filmvertoning komt ten goede aan het avontuur van team Dutchess of the Sea, dat eind dit jaar meedoet aan een roeiwedstrijd over de Atlantische oceaan. Nog nooit eerder heeft een Nederlands damesteam dit gedaan. Het initiatief is gekoppeld aan twee goede doelen, te weten ALS Nederland en de Plastic Soup Foundation. Voor het begin van de film kan iedereen kennismaken met de roeisters en hun oceaanroeiboot Liberty.

www.dutchessofthesea.com

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.