Home / Doesburg-Regiobode / Een ijsje van de kinderburgemeester

Een ijsje van de kinderburgemeester

DOESBURG – Kinderburgemeester Matthijs de Jager van Doesburg is trots op de schoolkinderen in zijn gemeente. Het waren een paar rare maanden, toen de scholen dichtmoesten vanwege corona, maar de meeste kinderen hebben thuis heel hard aan hun schoolopdrachten gewerkt. En daarom heeft Matthijs vrijdag 3 juli getrakteerd. Hij bracht alle kinderen van de basisscholen de Horizon, de Wetelaar (foto) en de Anne Frankschool een lekker ijsje, begeleid met een brief, die hij in sommige klassen zelf voorlas. “Ik vind dat jullie het allemaal goed hebben opgepakt en jullie goed hebben aangepast”, aldus Matthijs. Door de coronacrisis heeft de jonge burgemeester nog niet heel veel kunnen doen sinds zijn aanstelling in januari, maar hij kan al trots vertellen dat hij een half jaartje langer aan mag blijven.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.