Home / Brummen-Regiobode / Dierenvoedselbank zoekt nieuwe opslagruimte

Dierenvoedselbank zoekt nieuwe opslagruimte

EERBEEK – Stichting Dierenvoedselbank Brummen is op zoek naar een nieuwe opslagruimte in Eerbeek. Zonder geschikte locatie kunnen de uitgiftes niet langer doorgaan.

Stichting Dierenvoedselbank Brummen is er voor de huisdieren van minima bewoners in de gemeente Brummen en tegenwoordig ook Zutphen. Eens per maand kunnen cliënten terecht voor bijvoorbeeld voer voor hun huisdier.
De stichting maakt op dit moment gebruik van een tijdelijke opslag, die op termijn komt te vervallen. Dus wordt er gezocht naar een nieuwe locatie, liefst in Eerbeek. De stichting zoekt een plek van ongeveer 20 vierkante meters voor de opslag van voer en andere dierenspullen en waar de uitgiftes kunnen worden voorbereid. De uitgiftes vinden op een andere locatie plaats.
“De gemeente kan ons niet helpen aan een ruimte. Zonder nieuwe plek heeft de stichting geen bestaansrecht en zal het einde in zich zijn. Dit zou zeer spijtig zijn voor al die huisdiermaatjes”, aldus de vrijwilligers van de Dierenvoedselbank Brummen. Financiële middelen heeft de stichting helaas niet, maar bedrijven kan als tegenprestatie reclame worden aangeboden.

www.dierenvoedselbankbrummen.jouwweb.nl

Lees ook

Ontmoetingen voor mensen met NAH van start in Eerbeek

EERBEEK – Mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) kunnen elkaar vanaf 19 mei ontmoeten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.