Home / Doesburg-Regiobode / Damesvoetbal SC Doesburg groeit in coronatijd

Damesvoetbal SC Doesburg groeit in coronatijd

DOESBURG – Sportclub Doesburg meldt met gepaste trots dat het damesvoetbal bij de club de afgelopen periode flink is gegroeid. In februari is de Doesburgse vereniging gestart met een kleine groep enthousiaste dames. Er is weinig aan promotie gedaan, zeker in de periode dat er niet kon worden gesport in verband met de coronamaatregelen. Momenteel hebben zich 18 dames aangemeld bij Sportclub Doesburg en is dat aantal nog steeds groeiende.
In het nieuwe voetbalseizoen is er ook twee keer in de week de mogelijkheid om te trainen en gaan de dames onderlinge wedstrijdjes en toernooitjes spelen met clubs uit de buurt. De groep is druk doende om kledingsponsors te vinden en ook hier zijn mooie stappen gemaakt.
Dames die het leuk lijkt eens een balletje te trappen, kan een kijkje komen nemen bij de training op de maandag- of woensdagavond. De training start om 19.30 uur. In verband met de coronamaatregelen is vooraf aanmelden verplicht, dit kan bij Jolijn van der Pool via damesvoetbal@sportclubdoesburg.nl of via tel. 06-42145981.

Lees ook

Energieloket Zevenaar open voor vragen

GEM.ZEVENAAR – Inwoners van de gemeente Zevenaar kunnen via het Energieloket Zevenaar gratis hun vragen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.