Home / Brummen-Regiobode / Creatieve workshops

Creatieve workshops

BRUMMEN – Creatievelingen van alle leeftijden zijn welkom in het boerderijatelier van Annelies van der Drift in het buitengebied van Brummen. Beginners en gevorderden kunnen meedoen aan workshops beeldhouwen, boetseren, glasfusing en glas-in-lood. Dit kan voor een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen. De komende weken zijn er nog plaatsen vrij op vrijdagmiddag 24 juli, zaterdag 25 en zondag 26 juli en vrijdagmiddag 31 juli. Aanmelden kan via anneliesvanderdrift@gmail.com.

www.anneliesvanderdrift.nl

Lees ook

Informatie Punt Digitale Overheid in bibliotheken Eerbeek en Brummen

BRUMMEN / EERBEEK – Inwoners van de gemeente Brummen kunnen met al hun vragen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.