Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Drukkerij Hesse verhuist naar Totdrukwerk

Business & Shopping: Drukkerij Hesse verhuist naar Totdrukwerk

RHEDEN – Drukkerij Hesse uit Rheden gaat verder onder de vlag van Totdrukwerk. De Drukkerij aan de Dorpsstraat gaat dicht, maar Rien Hesse verzorgt nog steeds druk-, print- en grafisch werk voor zijn klanten.

Drukkerij Hesse werkt al ruim tien jaar samen met Totdrukwerk in Apeldoorn. Nu het tijd is om wat rustiger aan te gaan doen, heeft Rien besloten de volledige productie en bedrijfsactiviteiten over te hevelen naar Totdrukwerk. Dat geeft hem wat meer vrije tijd en zijn klanten de zekerheid dat hun opdrachten nog steeds goed worden uitgevoerd.

Rien Hesse is 33 jaar geleden gestart met zijn eigen drukkerij en werkt al ruim 30 jaar in het karakteristieke witte pand aan het eind van de Dorpsstraat. “Ik was de eerste die begon met DTP en heb altijd gezorgd dat ik de nieuwste technieken leerde”, zegt Hesse, die in de loop der jaren voor vele tevreden klanten druk-, print- en grafisch werk verzorgde. Grotere drukorders besteedde hij de laatste tijd uit aan Totdrukwerk in Apeldoorn, zodat hij altijd service, kwaliteit en een goede prijs kon bieden.

Nu verhuist Drukkerij Hesse dan naar Totdrukwerk in Apeldoorn. Rien blijft gewoon contactpersoon voor zijn klanten, maar krijgt hulp van Brigitte Thehu, die naast klantcontact ook de productie bij Totdrukwerk begeleidt. Ook kan Rien terugvallen op de ontwerpstudio van Totdrukwerk en gebruikmaken van de moderne productiefaciliteit. “Er verandert voor de klant weinig, behalve dan dat er nóg meer mogelijk is”, zegt Rien. “Alleen even bij me binnenlopen zit er niet meer in, maar uiteraard ga ik graag naar mijn klanten toe en zijn ze van harte welkom in Apeldoorn. Opdrachten kunnen ook per telefoon of e-mail worden aangenomen en bestelling worden op het afleveradres bezorgd.”

Totdrukwerk is een modern productiebedrijf waar een breed scala aan grafische producten wordt gemaakt. Klanten kunnen niet alleen terecht voor het druk- en printwerk, ook verzorgt Totdrukwerk signing, belettering voor panden en (vracht)auto’s, vlaggen, banners, boeken, relatiegeschenken en ga zo maar door.
Wat Hesse en Totdrukwerk vooral gemeen hebben, is het stukje persoonlijke aandacht. “We vragen door, zoeken nieuwe oplossingen en denken mee met de klant”, aldus directeur Rik de Jonge van Totdrukwerk. “Het maakt niet uit of dat nou gaat om flyers voor de voetbalvereniging of readers voor een grote school. We willen voor iedereen iets moois maken.”

rien@totdrukwerk.nl
026-4953647

Foto: Links Rien Hesse, daarnaast Rik de Jonge en Brigitte Thehu van Totdrukwerk

Lees ook

Een Stief Kwartiertje: Cultuuromslag

Er komt een nieuwe bestuurscultuur in ons landje, belooft Mark Rutte en het is te …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.