Home / Rheden-Regiobode / Boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Velp

Boetes uitgedeeld bij verkeerscontrole Velp

VELP – Vrijdagmiddag 17 juli tussen 16.00 en 18.30 uur heeft de politie een algemene verkeerscontrole gehouden aan de Waterstraat in Velp. Het accent lag hierbij op snelheid en de maximum toegestane constructiesnelheid van brom- en snorfietsen. Er zijn uiteindelijk dertig bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het overschrijden van de ter plaatse maximum toegestane snelheid, het niet dragen van de autogordel, overschrijding constructiesnelheid (rollertestbank), gebruik van een mobiele telefoon tijdens het rijden, rijden zonder rijbewijs en het niet kunnen tonen van het rijbewijs. Hiernaast zijn er voor vier bromfietsen/scooters zogenaamde wok-meldingen opgemaakt. Dit houdt in dat de eigenaren van die voertuigen het voertuig weer in de originele staat moeten brengen en deze daarna bij het RDW voor keuring aan moeten bieden.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.