Home / Doesburg-Regiobode / Auto met lichaam uit het water gehaald bij Giesbeek

Auto met lichaam uit het water gehaald bij Giesbeek

GIESBEEK – Aan de Rhedense Veerweg in Giesbeek is donderdag 16 juli een auto aangetroffen met daarin het lichaam van een overleden persoon. De politie deed onderzoek naar de de identiteit en de doodsoorzaak van het slachtoffer. Volgens de Gelderlander werd zaterdagmiddag gemeld dat het gaat om een 78-jarige vrouw uit België. Er is geen sprake van een misdrijf, maar meer wil de politie er neit over zeggen.
Het is het derde lichaam wat bij Rhederlaag gevonden werd in korte tijd. Vorige week werd in de Valeplas in Giesbeek nog het lichaam van de vermiste Bert Burger gevonden. De week ervoor werd een 21-jarige Duitser levenloos uit het water gehaald. Dat gebeurde in de Rhederlaag in Lathum, niet ver van de Rhedense Veerweg.

Foto: Melvin/Persbureau Heitink

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.