Home / Brummen-Regiobode / Trajectcontrole N787 van start

Trajectcontrole N787 van start

BRUMMEN / EERBEEK – Bestuurders die op de N787 tussen Brummen en Eerbeek het gaspedaal te diep intrappen, kunnen sinds woensdag 17 juni een boete verwachten. Sinds die datum is er een trajectcontrole van start. De maximum snelheid op de N787 is 80 kilometer per uur, maar die wordt in de praktijk regelmatig overschreden. Het Openbaar Ministerie denkt dat de trajectcontrole de weg veiliger maakt. Bij trajectcontrole wordt de gemiddelde snelheid tussen twee punten gemeten en haalt daarmee de snelheid over een grotere afstand omlaag. Het systeem controleert dag en nacht. De controle tussen Eerbeek en Brummen is het tweede van twintig nieuwe trajectcontroles op N-wegen in Nederland. Op N-wegen wordt vaak te hard gereden en komen relatief veel ongevallen voor.

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.