Home / Nieuws / Signeren op de motorkap

Signeren op de motorkap

VELP – Als het niet binnen kan, dan maar op straat. Boekhandelaar Walter Jansen heeft weer eens een creatieve oplossing gevonden om om te gaan met de coronamaatregelen. De geplande signeersessie met schrijver Marcel van Roosmalen en fotograaf Jan Dirk van der Burg kon niet in de boekhandel in Velp worden gehouden – te veel mensen in een beperkte ruimte – en dus organiseerde Jansen een ‘drive thru’ signeersessie. Op de motorkap van de auto signeerde het duo vrijdagmiddag 19 juni flink wat exemplaren van hun nieuwe boek Nederland Onder het Systeemplafond. Doordat de meeste belangstellenden niet per auto, maar te voet langskwamen, bleef een file in de Emmastraat uit.

Foto: Linda Peppelman

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.