Home / Brummen-Regiobode / Oudijzerinzameling Loenense kerken

Oudijzerinzameling Loenense kerken

LOENEN – Zaterdag 27 juni, de laatste zaterdag van de maand, is weer een inzameling van oud ijzer door de vrijwilligers van de beide Loenense kerken. Van 10.00 tot 12.00 uur kan iedereen die oud ijzer kwijt wil terecht op het terrein van het bouwbedrijf Derksen op de hoek van de Vrijenbergweg en Hoofdweg. Er kan van alle soorten metalen gebracht worden. Niet alleen oud ijzer, maar ook oude fietsen, kabels en nog veel meer wat men al zo lang in de schuur bewaart.
Wie niet in de gelegenheid is om de spullen te brengen of voor wie de grootte of gewicht een probleem is, kan bellen naar Ap Kobussen, tel. 055-5051136, of Jan Nijhof, tel. 055- 5051028. Zij komen het graag halen. De opbrengst komt ten goede aan de Protestantse kerk en de Rooms Katholieke parochie van Loenen.

Lees ook

Warme klanken in oude mestsilo

BRUMMEN – Zaterdag 18 september gaf Helene Kalisvaart een concert op een wel hele bijzondere …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.