Home / Brummen-Regiobode / Oud ijzeractie vv SHE

Oud ijzeractie vv SHE

HALL – Voetbalvereniging SHE houdt op zaterdag 6 juni weer de jaarlijkse oud-ijzeractie op de parkeerplaats aan de Dorpsstraat in Hall. Iedereen kan tussen 9.00 en 12.00 uur alle soorten oud metaal brengen, ook oude accu’s. Koelkasten en diepvriezers mag de vereniging niet innemen. Bezoekers aan het terrein worden verzocht de 1,5 meter afstand in acht te nemen.
Het is ook mogelijk het oud ijzer op te laten halen. Maak hiervoor een afspraak met Alfred Gemmink, tel. 06-45762633, of Frank Minkhorst, tel. 06-19692832, liefst tussen 18.00 en 20.00 uur. Aanmelden kan ook via oudijzeractie@live.nl. De voetballers komen het ijzer ophalen in de regio, dus ook buiten Eerbeek en Hall. Men wordt verzocht het ijzer dan op eigen terrein, niet direct in het zicht, neer te leggen.
De opbrengst van de oud-ijzeractie is elk jaar weer een mooie aanvulling van de clubkas.

Lees ook

VriendenLoterij steunt vv Oeken met 5.000 euro

BRUMMEN – vv Oeken krijgt 5000 euro van de VriendenLoterij. De club uit Brummen (Broek) …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.