Home / Brummen-Regiobode / Oud ijzer voor clubkas SHE

Oud ijzer voor clubkas SHE

HALL – Het is al jaren vaste prik: in het voorjaar zamelt de Hallse sportclub SHE oud ijzer in. Veel mensen wisten dan ook zaterdag 6 juni de weg naar de parkeerplaats aan de Dorpsstraat te vinden om oude materialen in te leveren, sommigen met overvolle aanhangers. Vrijwilligers stonden klaar om de spullen in ontvangst te nemen – uiteraard op een keurige anderhalve meter afstand. Met vereende krachten werd er heel wat oud ijzer weggesjouwd. Aan het eind van de ochtend was er een mooie opbrengst, waarmee de clubkas kan worden gespekt. Zeker geen overbodige luxe, want in de tijd dat er niet werd getraind, heeft de club besloten geen contributie te innen bij haar leden.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Literair café en open podium

EERBEEK – Op maandag 28 september om 19.30 uur is in Cultuurhuis Pater Dekker aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.