Home / Alle-Regiobode / Open Foto Cup bij Fotobond

Open Foto Cup bij Fotobond

REGIO – De Fotobond houdt een wedtrijd voor alle fotografen van Nederland. De Open Foto Cup heeft als thema ’75 jaar Vrijheid: in verleden, heden en toekomst’ en zowel leden als niet-leden mogen met maximaal tien foto’s deelnemen voor 5 euro per foto. Inzenden kan tot uiterlijk 1 oktober 12.00 uur. Een jury beoordeelt de inzendingen en kiest de winnende foto’s, die te zien zijn in het Rietveld paviljoen. Het reglement is te vinden op www.fotobond.nl.

Lees ook

Rick Evers: Kijk, dit moet je elke dag thuis doen

De mondhygieniëste, die op de website van de praktijk werd voorgesteld als preventie assistente, vroeg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.