Home / Doesburg-Regiobode / Oogsten hennep Doesburg

Oogsten hennep Doesburg

DOESBURG – De politie van Doesburg deed vrijdag 19 juni onderzoek aan de Leigraafseweg in Doesburg. “Wij hadden het vermoeden dat er op deze locatie een hennepkwekerij aanwezig was. Ons vermoeden bleek te kloppen. We troffen in een schuur een aantal personen aan die op het moment van binnentreden de hennep aan het oogsten waren. De kwekerij was inventief weggewerkt onder een uit de kluiten gewassen werkbank. Het grootste deel van de planten was al geknipt”, meldt de politie op Facebook. Er zijn zes verdachten aangehouden die zullen worden vervolgd. De hennepkwekerij is geruimd en er zijn verschillende goederen in beslag genomen.

Lees ook

Spreekuur SP Hulpdienst in Doesburg

DOESBURG – Mensen die vragen of problemen hebben met bijvoorbeeld verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.