Home / Doesburg-Regiobode / Online Walk&Talk

Online Walk&Talk

REGIO – Donderdag 25 juni is er tussen 10.00 en 11.30 uur weer een online Walk&Talk voor werkzoekenden. Deze digitale bijeenkomst wordt, op initiatief van de bibliotheek, verzorgd door Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids. Zij geeft de deelnemers verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in de snel veranderende arbeidsmarkt. Het onderwerp LinkedIn staat deze keer centraal. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan via www.bibliotheekwestachterhoek.nl. Wie zich inschrijft ontvangt een dag voor de bijeenkomst de aanmeldgegevens via e-mail.

Lees ook

Gratis boom voor grondeigenaren buitengebied Bronckhorst: Eén boom mot kun’n

GEM. BRONCKHORST – Ook dit jaar kunnen grondeigenaren in het buitengebied van Bronckhorst een gratis …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.