Home / Brummen-Regiobode / Online forum over Perspectiefnota

Online forum over Perspectiefnota

BRUMMEN – De gemeenteraad van Brummen spreekt in het forum van donderdag 4 juni om 20.00 uur over de Perspectiefnota 2021-2024. Dit document werd enkele weken geleden door het college aan de raad gepresenteerd en is de voorloper op de gemeentelijke begroting, die dit najaar wordt opgesteld. In het kader van de slechte financiële positie van de gemeente stelt het college voor een beslissing te nemen over de rol die de gemeente speelt in de samenleving en welke keuzes er moeten worden gemaakt om een financieel gezonde gemeente te worden.
Naast de Perspectiefnota wordt er ook gesproken over de jaarrekening van 2019, de eerste bestuursrapportage over 2020, de risico-inventarisatie 2020 voor het bepalen van de weerstandsreserve en de meerjarenprognose voor de gemeentelijke grondexploitaties.

Lees ook

Lotenverkoop Schaapscheerdersfeest

LOENEN – Ook in 2021 gaat het Schaapscheerdersfeest in Loenen niet door. Omdat het volgend …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.