Home / Rheden-Regiobode / Nieuwe wandelgids Verrassende Veluwe

Nieuwe wandelgids Verrassende Veluwe

RHEDEN / ROZENDAAL – De Veluwe is veel meer dan een gebied met een paarse hei en groene bossen. De gids Verrassende Veluwe neemt wandelaars mee langs 25 bijzondere landschappen op de Veluwe. Zo zijn er ook wandelingen opgenomen in het gebied rondom Rheden en Rozendaal.

De Veluwe is een gebied met veel historie. In de wandelgids Verrassende Veluwe zijn 25 wandelroutes opgenomen die langs eeuwenoude en bijzondere plekken komen. Ze voeren door landschappen die gevormd zijn in ijstijden, waar sporen te zien zijn van de vroegste bewoners van Nederland. Wandelaars ontdekken industrieel erfgoed, prachtige kastelen en landgoederen, maar ook plekken die herinneren aan jarenlang militair gebruik. Ook is er een wandeling over het ecoduct en door gebieden die zijn teruggegeven aan de natuur.
De 25 wandelroutes variëren van 7 tot 15,5 kilometer en komen weer bij het startpunt terug. Bij de beschrijvingen staat vermeld welke markante punten langs de route te vinden zijn. De routes zijn te volgen met een digitaal bestand voor de smartphone of gps. In de wandelgids staat beschreven waar deze bestanden gratis zijn te downloaden.
De uitgave Verrassende Veluwe kost 14,95 euro en is verkrijgbaar via www.anoda.nl en bij boekhandels.

www.anoda.nl/veluwe

Lees ook

Oude Jan in Velp open

VELP – Zaterdagmorgen 15 mei en 12 juni is er leven in en rondom de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.