Home / Doesburg-Regiobode / Minizine verkrijgbaar bij VVV Doesburg

Minizine verkrijgbaar bij VVV Doesburg

DOESBURG – Het minizine ‘Belegerd en Bevrijd’ is te koop bij VVV Doesburg in de Gasthuisstraat in Doesburg. Het boekje beschrijft de gebeurtenissen in Doesburg tijdens de eerste 15 dagen van april 1945, toen de stad ‘belegerd’ werd door de bevrijders. De periode wordt behandeld aan de hand van dagboekaantekeningen van Doesburgers die erbij waren. Het minizine is inmiddels een echt ‘hebbedingetje’ geworden en te koop voor 1 euro per stuk, zo lang de voorraad strekt.

Lees ook

Online Walk en Talk

DOESBURG – Donderdag 29 juli is er een online bijeenkomst van Walk & Talk, verzorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.