Home / Doesburg-Regiobode / Martinikerk Doesburg weer open voor bezichtiging

Martinikerk Doesburg weer open voor bezichtiging

DOESBURG – Vanaf dinsdag 9 juni is de Martinikerk in Doesburg weer te bezichtigen. Bezoekers zijn welkom op woensdag en donderdag van 11.00 tot 17.00 uur en op dinsdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Tijdens openingstijden is de kerk te bezichtigen en is ook de kerkwinkel geopend. In de middag wordt regelmatig het Walcker-orgel bespeeld. In de tweede helft van het jaar wordt het nieuwe Zilvermuseum geopend. Tegen vergoeding is er koffie en thee verkrijgbaar.
Bezoekers dienen zich wel aan een protocol te houden waarbij zij de voorschriften van het RIVM met betrekking tot hygiëne, afstandhouden en kwetsbare personen in acht dienen te nemen. Dit protocol is te vinden bij binnenkomst van de kerk.
Overigens kan de Martinikerk nog vrijwilligers gebruiken die bezoekers willen ontvangen. Wie hier wel belangstelling voor heeft, kan zich aanmelden via f.westra2@kpnplanet.nl.

Lees ook

Aanstormend pianotalent in zomerprogramma Gasthuiskerk

DOESBURG – Kamila Sacharzewska, Max Mostovetsk, Marija Tamkeviciute, Minjae Back, Gabriel Meloni en Edwin Szwajkowski …

One comment

  1. Dag beste lezer m/v.

    Graag hoor ik of het komende week 14 al mogelijk is om de Martinikerk te bezichtigen en of ik foto’s mag maken voor mijn eigen collectie. Zo ja mag ik dan de openingstijden?

    Vr.gr.

    Henk Potze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.