Home / Rheden-Regiobode / Man dood gevonden in Velp

Man dood gevonden in Velp

VELP – Donderdag 18 juni trof de politie in Velp een 52-jarige overleden man aan nabij de parkeerplaats De Lange Weide bij de Beekhuizenseweg. “Er is ter plaatse uitgebreid onderzoek gedaan. De overledene betrof een 52-jarige man uit Velp. Naast de man lag een witte fiets. Er zijn geen aanwijzingen gevonden dat de man opzettelijk om het leven is gebracht”, meldt de politie op Facebook. Nu geweld zo goed als zeker uitgesloten is, blijven er andere scenario’s over, zoals onwelwording of een ongeval. De politie roept mogelijke getuigen op zich te melden via tel. 0900 8844.

Lees ook

Clubkampioenschappen bij RTC de Laak

RHEDEN – Van 31 augustus tot en met 6 september zijn de clubkampioenschappen van tennisvereniging …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.