Home / Doesburg-Regiobode / Lavendelmandjes voor Vrouwen van Nu

Lavendelmandjes voor Vrouwen van Nu

HUMMELO EN KEPPEL – Dat de gebruikelijke bijeenkomsten niet door kunnen gaan, wil niet zeggen dat het bestuur van de Vrouwen van Nu Hummelo, Keppel en Drempt niet aan haar leden denkt. Zo af en toe brengen zij de dames een kleine attentie, om zo toch een beetje contact te houden. Zo zijn onlangs lavendelmandjes klaargemaakt voor alle leden. Daaraan een kaartje met de tekst ”Vlak voor het zomerreces een bloemetje speciaal voor jou. Om te laten weten dat je er niet alleen voor staat in deze tijd.’

Foto: Ria Lammertink

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.