Home / Rheden-Regiobode / Kerken zetten deuren open

Kerken zetten deuren open

SPANKEREN / LAAG-SOEREN – De Spankerense Petruskerk en de Boskapel, ook bekend als ’t kerkje in Laag-Soeren, gingen na zondag 15 maart opeens dicht. De vieringen kwamen online vanuit de Ontmoetingskerk in Dieren, in samenwerking met de kerkelijke gemeentes in Ellecom – De Steeg en Dieren. Nu de maatregelen iets zijn versoepeld, durven de kerken hun deuren weer te openen. Op vrijdagmiddagen 5 en 12 juni is zowel de Petruskerk als de Boskapel geopend voor mensen die even de stilte op willen zoeken, een kaarsje willen branden of hun verhaal willen delen. Het kerkteam volgt de coronaregels en laat gedoseerd bezoekers toe. De Boskapel is beide dagen geopend van 14.00 tot 15.00 uur, de Petruskerk in Spankeren van 15.30 tot 16.30 uur.

Lees ook

Nationale Voetbaldag bij sc Rheden

RHEDEN – Op zaterdag 12 juni deed sc Rheden mee aan de Nationale Voetbaldag. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.