Home / Doesburg-Regiobode / Kerken open op vrijdagmiddag

Kerken open op vrijdagmiddag

DREMPT / HOOG-KEPPEL – Sinds half maart zijn de kerken in Voor-Drempt en Hoog-Keppel gesloten voor bezoekers. Door de coronamaatregelen is het niet mogelijk kerkdiensten te houden. Ook in de maand juni zullen er nog geen kerkdiensten zijn. Wel gaan de kerken in Voor-Drempt en Hoog-Keppel in de maand juni op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur open voor mensen die het fijn vinden om even binnen te lopen. Ze kunnen genieten van de stilte in de kerk, even gaan zitten, een kaarsje aansteken of naar muziek luisteren. Natuurlijk wordt van hen verwacht dat zij alle voorschriften met betrekking tot 1,5 meter afstand en dergelijke in acht nemen. In de maand juli hopen de kerken de diensten op zondagochtend weer op te kunnen starten.

Lees ook

Digitaal café Doesburg weer van start

DOESBURG – Het Digitaal Café Doesburg gaat maandag 10 mei weer van start. Dit is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.