Home / Brummen-Regiobode / Juni-diensten Protestantse Kerk Loenen

Juni-diensten Protestantse Kerk Loenen

LOENEN – Predikant Marcel Oostenbrink en de kerkenraad van de Protestantse Kerk in Loenen hebben samen een aangepast programma opgezet voor de maand juni. Er kunnen weer bijeenkomsten worden gehouden, hoewel van bescheiden omvang, er mogen maximaal dertig personen tegelijk aanwezig zijn.

De eerste bijeenkomst was Tweede Pinksterdag, waarop na een kort welkom bij de kerk in kleine groepjes een wandeling naar de kleine waterval werd gemaakt.
Op maandag 8 juni is er koffiedrinken in de kerk met muziek en gebed.
Zondag 14 juni is er om 10.00 uur een dienst met de jongerenkerk See You Again. Ouders en kinderen worden in de kerk verwacht. Het thema is Vrij Zijn. Tijdens deze dienst wordt er gecollecteerd voor Het Vergeten Kind.
Zondag 21 juni is er om 14.00 uur een samenkomst in de kerk. Deze ontmoeting wordt gebruikt voor het maken van een filmpje voor de site van de Loenense PKN-kerk.
Op zondag 28 juni is er geen activiteit in de kerk, maar wel kan men kijken naar een filmpje op de website www.pknloenenveluwe.nl.
Voor alle activiteiten geldt dan deelnemers zich beslist vooraf moeten aanmelden via tel. 06-11100130 of bij de scriba via fam.nieuwenhuis@hetnet.nl.

Lees ook

Beweging voor oudere dames

HALL – De gymclub voor oudere dames in De Wheme in Hall is weer gestart. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.