Home / Rheden-Regiobode / Inloophuis Dieren weer open

Inloophuis Dieren weer open

DIEREN – Na ruim twee maanden gesloten te zijn geweest hervat Inloophuis Dieren langzaam weer haar activiteiten. Woensdag 3 juni ging het inloophuis weer open. De looprichtingen, de 1,5 meterindeling en de aangepaste regels waren voor iedereen even wennen maar al snel was het weer gezellig als vanouds. Er was gebak om de heropening te vieren. Veel van de vaste bezoekers kwamen even kijken en vonden het merkbaar prettig om elkaar weer te spreken en ook te zien.
Sinds woensdag 3 juni is er op drie ochtenden in de week weer een inloop. Voorlopig is dit op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Ook start op maandagochtend de FormulierenHulp van Humanitas en starten op dinsdagochtend de wandelclubs van het Sportbedrijf weer.
Het Inloophuis Dieren hoopt op korte termijn het aantal inloopmomenten uit te kunnen breiden en ook weer te starten met meer van haar activiteiten. Zodra dit het geval is, wordt dit gecommuniceerd op de website en de Facebookpagina van het Inloophuis.
Het Inloophuis is zo ingericht dat de 1,5 meter bewaakt kan worden, er geldt een looproute, er zijn hygi├źneprotocollen opgesteld en de medewerkers verwachten van de bezoekers dat zij zich naast genoemde maatregelen aan de landelijke richtlijnen houden.

Joukje Faber: joukje.faber@inloophuisdieren.nl

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.