Home / Doesburg-Regiobode / Graffiti in Doesburg

Graffiti in Doesburg

DOESBURG – Tussen maandag 8 juni 18.00 uur en dinsdag 9 juni 8.00 uur is de school Horizon Stad in Doesburg beklad met graffiti. “Er zijn tags aangebracht die het aanzicht niet waard zijn”, meldt de politie op Facebook. Later bleek dat er ook bekladding is aangebracht op de IJsselkade, de bushokjes op de Kraakselaan, het politiebureau en een aantal andere locaties in de stad. De muur van het politiebureau werd voorzien van de tekst ACAB, wat staat voor ‘all cops are bastards’. Ook is op verschillende plekken de tekst ‘ECS’ achtergelaten.
“De schoonmaakkosten lopen flink op, dus wij zijn uiteraard op zoek naar de dader”, meldt de politie. De kunstenaar heeft er kennelijk geen rekening mee gehouden dat het politiebureau voorzien is van meerdere camera’s. De politie meldt dat de beelden van de dader zijn veiliggesteld.

Lees ook

Aanstormend pianotalent in zomerprogramma Gasthuiskerk

DOESBURG – Kamila Sacharzewska, Max Mostovetsk, Marija Tamkeviciute, Minjae Back, Gabriel Meloni en Edwin Szwajkowski …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.