Home / Rheden-Regiobode / Enquête over Dieren als fietsdorp van Nederland

Enquête over Dieren als fietsdorp van Nederland

DIEREN – Als het aan de gemeente Rheden, het dorp Dieren en de stichting Fietsop1 ligt, wordt Dieren het fietsdorp van Nederland. Er wordt druk gewerkt aan plannen om dit voor elkaar te krijgen. Inwoners krijgen via een enquête de mogelijkheid hierover mee te denken.

Dieren is om te beginnen natuurlijk de thuisbasis van dé fietsenfabriek van Nederland, Gazelle. Maar alleen het hebben van de mooiste fietsenfabriek van Nederland is niet genoeg om het fietsdorp van Nederland te worden. Daarom zijn er plannen gemaakt voor meer bezienswaardigheden in het teken van de fiets.
Zo worden er plannen gemaakt voor een fietspad van de toekomst, een fietsmuseum en een fietsroute in het teken van de Global Goals. Hiermee willen de initiatiefnemers van de stichting Fietsop1 bijdragen aan een gezondere, veiligere en betere samenleving. Zij willen de inwoners van het dorp en de toeristen verbinden doormiddel van de fiets.
Om deze plannen verder uit te werken is er aan de Bedrijfskunde studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevraagd mee te denken om deze plannen te onderzoeken. Voor dit onderzoek hebben de studenten een enquête gemaakt. Met deze enquête willen de gemeente, de stichting en de studenten uw mening en inbreng horen. “U zult ongetwijfeld na het lezen van dit stuk een mening, of een goed idee hebben over de verschillende projecten. Laat ons daarom in onderstaande link naar de enquête weten hoe u over deze plannen denkt en laat uw inbreng meetellen”, aldus de stichting Fietsop1.
De enquete is te vinden op www.lokaalrheden.nl/nieuws/dieren-het-fietsdorp-van-nederland.

Lees ook

Kranslegging door Amnesty

VELP/RHEDEN/ROZENDAAL – Vrijwilligers van de werkgroep Amnesty International Velp-Rozendaal hebben op 4 mei kransen gelegd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.