Home / Brummen-Regiobode / Eigen Avond4daagse vanuit huis

Eigen Avond4daagse vanuit huis

REGIO – Een jaar geen Avond4daagse is ondenkbaar. Daarom organiseert WSV Brummen samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes een speciale versie. Met Avond4daagse – Home Edition kan iedereen zijn eigen individuele wandeltocht lopen.

Met behulp van de speciaal voor de Avond4daagse aangepaste app, lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en te grote groepsvorming voorkomen. En natuurlijk wacht na vier dagen wandelen de enige echte Avond4daagse medaille.
Iedereen die zich inschrijft via www.avond4daagse.nl kan gebruik maken van het onderdeel Avond4daagse – Home Edition in de app eRoutes. Deelnemers geven hierin aan hoeveel kilometer ze willen lopen en waar ze willen vertrekken. De app maakt dan vier verschillende routes vanaf dat punt. Bovendien houdt de app bij waar en wanneer je loopt. Zo krijgen deelnemers ook een overzicht van hun prestaties.
Om te voorkomen dat veel kinderen tegelijk gaan lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 1 juni en 31 augustus. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Er mag dus ook overdag of in het weekend worden gelopen.

Inschrijven is mogelijk via www.avond4daagse.nl. Deelname kost 5 euro. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5, 5 of 10 kilometer. Wie bij aanmelding aangeeft te lopen voor WSV Brummen, ontvangt later de welverdiende Avond4daagse medaille.

www.avond4daagse.nl

Lees ook

Koor Spirit zoekt dirigent

KLARENBEEK – Dirigent Lida Linderhof gaat het Klarenbeekse kerkkoor Spirit verlaten. 25 jaar geleden begon …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.