Home / Nieuws / DVOV bouwt in nieuwe seizoen verder aan damesafdeling

DVOV bouwt in nieuwe seizoen verder aan damesafdeling

ROZENDAAL – De voetballers van de Velpse voetbalclub DVOV zijn inmiddels, binnen de huidige beperkingen, weer aan het sporten. Ze kijken uit naar het nieuwe seizoen, waarin zij hopelijk weer wedstrijden kunnen gaan spelen. Daarbij is er veel aandacht voor vrouwenvoetbal.

Een aantal jaar geleden is een begin gemaakt met het opzetten van een meiden-afdeling bij DVOV. Inmiddels is er een aantal teams in de onder- en bovenbouw, een Dames1 en een 7×7-team. De club hoopt in 2025 een volwaardige afdeling meiden- en damesvoetbal te hebben, die in de regio als serieuze competitiepartner wordt (h)erkend. Voor het komend seizoen is DVOV nog op zoek naar een aantal nieuwe speelsters voor de meidenteams en Dames 1.
Belangstellenden kunnen eens langskomen om te kijken of mee te trainen. Voor ouders die willen meehelpen met het geven van trainingen, verzorgt DVOV een speciale trainerscursus. DVOV speelt op Sportpark de Pinkenberg, op de grens van Velp en Rozendaal.

Foto: Ben Gal Sportfotografie

secretaris@dvov.nl
ledenadministratie@dvov.nl

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.