Home / Nieuws / Duifjes sieren Ontmoetingskerk

Duifjes sieren Ontmoetingskerk

DIEREN – Hoewel Pinksteren niet kon worden gevierd met een volle kerk, was de Ontmoetingskerk in Dieren zondag niet helemaal leeg. Na een oproepje van dominees Frans Ort en Joke Quik gingen gemeenteleden uit Spankeren, Laag-Soeren, Dieren, Ellecom en De Steeg met papier aan de slag. Ze vouwden duifjes, die symbool stonden voor de geest, die steeds vederlicht komt.
De viering op Eerste Pinksterdag werd live uitgezonden via www.kerkdienstgemist.nl. Zangers en zangeressen zorgen voor een muzikale bijdrage, dominees Ort en Quick spraken bemoedigende en inspirerende woorden.

Lees ook

Iedereen mag meedoen aan Dierense Speeltuin Got Talent

Feest in Dierense Speeltuin bij opening natuurspeelplaats en viering 75-jarig bestaan DIEREN – Nog een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.