Home / Rheden-Regiobode / Coronamaatregelen in vrijwilligerswerk

Coronamaatregelen in vrijwilligerswerk

GEM. RHEDEN – Vrijwilligersorganisaties in de gemeente Rheden die vragen hebben over het toepassen van coronamaatregelen binnen hun werk, kunnen hiermee terecht bij het Loket Vrijwilligerswerk. Steeds meer organisaties pakken het vrijwilligerswerk weer op, vaak op een andere manier dan voorheen. Het Loket hoort graag waar zij tegenaan lopen.

Het Loket Vrijwilligerswerk is benieuwd naar waar vrijwilligers en vrijwilligersorganisatie tijdens de coronaperiode tegenaan bent gelopen en waar zij nog steeds tegenaan lopen. Denk aan de kosten die eraan komen voor bijvoorbeeld het kopen van desinfectans, mondkapjes, handschoenen, brandstofkosten, ander materieel of extra inzet van mankracht. Of zorgen over hoe de vrijwilligers hun werk op veilige wijze kunnen voortzetten. Moet het vrijwilligersbeleid worden aangepast?
Met deze input wil het Loket Vrijwilligerswerk de mogelijkheden in kaart brengen om vrijwilligers en organisaties ondersteuning te bieden. Een reactie kan worden gestuurd naar Okan Filiz via fokan@incluzio.nl.

Lees ook

Patrijslaan in actie tegen onkruid

DIEREN – “Als de gemeente het onkruid niet weghaalt, doen we het zelf wel!” Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.