Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Vroolijke Frans vol enthousiasme van start
.

Business & Shopping: Vroolijke Frans vol enthousiasme van start

BRUMMEN (BROEK) – Het team van de Vroolijke Frans in Brummen (Broek) kon niet wachten om Tweede Pinksterdag de deuren weer te openen en gasten te ontvangen. Niet alleen zijn het restaurant en terras weer geopend, ook gaat het cultuurprogramma weer voorzichtig van start.

De uitspanning, gelegen in het buitengebied van Brummen heeft ruime terrassen en meer dan voldoende ruimte om iedereen een sfeervol en veilig plekje te bieden. Ook het restaurant is ingericht om gasten veilig te kunnen ontvangen. Voor lunch en diner in het restaurant moet wel even worden gereserveerd.
Vanaf deze week is de Vroolijke Frans zes dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. De extra openingsdag op dinsdag wordt geïntroduceerd met speciale verrassingen bij de lunch en het diner.
Ook het cultuurprogramma wordt weer bescheiden opgepakt. Zondag 7 juni zorgt bij mooi weer het duo Novakoski voor de muzikale omlijsting. Novakoski bestaat uit de Nederlandse gitarist en componist Marco van Koppenhagen en de Franse zangeres en tekstschrijfster Mademoiselle Vague. Het is een duo dat geïnspireerd is door de liefde, Parijse cafés en de Franse muziekcultuur. Hun muziekstijl is het beste te omschrijven als een mix tussen Franse chanson en folk-pop met een knipoog naar het klassieke Franse repertoire. Het optreden begint om 14.30 uur, de toegang is gratis.

www.devroolijkefrans.nl
Tel. 0575-561719

Lees ook

Onderzoek UvA en Natuurmonumenten naar effect van droogte op natuur

REGIO – De Universiteit van Amsterdam en Natuurmonumenten doen de komende jaren samen onderzoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.