Home / Rheden-Regiobode / Boogschieten, mountainbiken, luchtkussens en speurtocht tijdens Rhedense Sportweken

Boogschieten, mountainbiken, luchtkussens en speurtocht tijdens Rhedense Sportweken

GEM. RHEDEN – Kinderen uit de gemeente Rheden kunnen de komende vier weken mee doen aan de Sportweken. In vier verschillende dorpen worden vier activiteiten georganiseerd door Sportbedrijf Rheden, in samenwerking met MTB-Clinic en Sportieve Evenementen Peter Oversteegen.

Op woensdag 17 juni is er een mountainbike clinic, van 14.30 tot 16.30 uur aan de Kerkallee 37 in Velp. Deelnemers leren onder professionele begeleiding mountainbiken. Voor een fiets en bescherming wordt gezorgd. Er kunnen maximaal 20 kinderen van 8 tot 12 jaar meedoen. Deelname kost 2 euro.
Op woensdag 24 juni tussen 15.00 en 16.30 uur staat er een luchtkussenfeest gepland bij de Hangmat in Rheden. Er staat een stormbaan waar de kinderen lekker over kunnen klimmen en klauteren. Deze activiteit is voor maximaal 30 kinderen van 4 tot 12 jaar. Deelname kost 2 euro.
Op woensdag 1 juli tussen 15.00 en 16.00 uur staat een gratis speurtocht door het centrum van Dieren op het programma. De kinderen kunnen in groepjes meedoen, maar er maar slechts één volwassene mee voor de begeleiding. De start is bij sporthal Theothorne. Er kunnen maximaal 30 kinderen van 4 tot 12 jaar meedoen.
Tot slot kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar op woensdag 8 juli meedoen met boogschieten bij Veluwe Actief Oversteegen in Rheden. Er kunnen 10 kinderen per groep meedoen, de groepen starten om 15.00, 15.30 en 16.00 uur. Deelname kost 2 euro.
Online aanmelden is voor alle activiteiten verplicht. Dit kan via www.sportbedrijfrheden.nl/sportweken.

Lees ook

Jongerenraad Rozendaal

ROZENDAAL – De jongerenraad van de gemeente Rozendaal komt woensdag 19 mei bijeen. De gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.