Home / Brummen-Regiobode / Bibliotheken ‘s middags open

Bibliotheken ‘s middags open

BRUMMEN / EERBEEK – De bibliotheken in Brummen en Eerbeek zijn de komende tijd geopend op werkdagen van 13.00 tot 17.00 uur. Deze aangepaste openingstijden zorgen ervoor dat de medewerkers verantwoord kunnen werken en de bezoekers veilig hun boeken kunnen lenen. Alle ingenomen boeken moeten 36 in quarantaine blijven voor ze weer uitgeleend kunnen worden. De ochtenden worden gebruikt om voorbereidingen te treffen, de ingeleverde boeken te verwerken en andere werkzaamheden in te plannen. Het zijn bijvoorbeeld momenten dat Taalhuisactiviteiten plaatsvinden.

Lees ook

Bewoners welkom op digitale startavond Klompenpad Empe en Tonden

EMPE/TONDEN – Iedereen die wil meedenken over het ontwikkelen van een nieuw Klompenpad in de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.