Home / Doesburg-Regiobode / Beethoven in Gasthuiskerk

Beethoven in Gasthuiskerk

DOESBURG – Violist Joris van Rijn en pianist Hans Eijsackers spelen vrijdag 5 juni in de Gasthuiskerk in Doesburg Beethoven’s sonate opus 47 in A, de befaamde Kreutzer-sonate. Het concert is onderdeel van het ZOOM! Kamermuziekfestival en is beperkt toegankelijk.

In april leek het er nog op dat er dit jaar geen ZOOM!-festival zou zijn, maar de organisatie zat niet stil en reageerde snel op de versoepelde coronamaatregelen. Het lukte toch nog om in 2020 een beperkt festival te organiseren, en een van de speellocaties is zoals elk jaar Gasthuiskerk Doesburg. Van het concert worden opnamen gemaakt die na afloop online kunnen worden bekeken.
Om de dertig beschikbare plaatsen zo goed mogelijk te verdelen, kunnen kaarten uitsluitend per e-mail worden besteld via vrienden@zoomfestival.nl. Belangstellenden kunnen in een e-mailbericht aangeven hoeveel kaarten zij willen bestellen. Toewijzing vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Voor bezoekers aan de Gasthuiskerk gelden beperkende coronamaatregelen. Deze zijn in te zien op de website.

www.gasthuiskerkdoesburg.nl

Lees ook

Baader langer sponsor van Sportclub Doesburg

DOESBURG – Baader, voorheen Linco Food Systems, gevestigd aan de Broekhuizenweg in Doesburg, heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.