Home / Doesburg-Regiobode / Bandshoot in Gasthuiskerk Doesburg

Bandshoot in Gasthuiskerk Doesburg

DOESBURG РNa maanden van stilte was er donderdag 11 juni weer even wat te doen in de Gasthuiskerk in Doesburg. Tijdens een besloten concert werd de nieuwe setup van de foyer als kleine zaal getest. Het gezelschap bleef beperkt tot de bands 4 Out Of 5 (foto) en KEK, aangevuld met geluidsman Leo Teunissen, cameramannen Thijo van Beek en Maarten Lindner, fotograaf Victor Krijt en medewerkers van de Gasthuiskerk zelf. Geen publiek dus, wat voor de artiesten wel even wennen was. Er zijn video-opnamen gemaakt, die worden samengevoegd tot een mooi clip. Met deze clip gaat Gasthuiskerk Doesburg in het nieuwe seizoen promotie maken voor de muziekcafés en de open podia.
Foto: Victor Krijt

Lees ook

PFC Rheden neemt met ludieke actie afscheid van Zwembad de Dumpel

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden heeft op zaterdag 17 juli met een ludieke actie afscheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.