Home / Nieuws / Alerte automobilist voorkomt ernstig ongeluk
Roland Heitink - .

Alerte automobilist voorkomt ernstig ongeluk

DIEREN – Op de kruising Broekdijk met de Kanaalweg in Dieren is donderdagavond 18 juni rond 20.00 uur een jonge vrouw gewond geraakt bij een ongeluk. Ze stak met haar snorscooter de Kanaalweg over, maar zag daarbij een auto over het hoofd. De alerte automobilist kon nog uitwijken, maar reed daarbij wel een verkeersbord uit de grond.
De vrouw raakte gewond. Ze is behandeld door het ambulancepersoneel en vervolgens door familie naar de spoedeisende hulp gebracht. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Wel heeft zijn auto flinke schade opgelopen.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

Eerbeekse kermis in september

EERBEEK – Oranjevereniging Eerbeek heeft goed nieuws. Van 9 tot en met 12 september wordt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.