Home / Rheden-Regiobode / Activiteiten in Ons Raadhuis hervat

Activiteiten in Ons Raadhuis hervat

VELP РOns Raadhuis in Velp start per 1 juli weer met diverse activiteiten. Door de COVID-maatregelen zien die er wel wat anders uit. Voor elke activiteit geldt een maximum aantal deelnemers en zij moeten zich vooraf aanmelden. Het is voorlopig niet mogelijk om even binnen te lopen bij Ons Raadhuis, ook niet voor een kennismaking. Alles moet op afspraak, telefonisch of per e-mail. Op www.onsraadhuis.nl staat het programma met alle activiteiten. Vanaf woensdag 1 juli starten yoga (op de stoel), tai chi, meditatie, Ki, creatief en realistisch kleuren, Bewegen Maar, Tijd voor Taal, Linedance 55+, handwerken en het sieraden-repaircafé. Ook kunnen bezoekers zich aanmelden voor de dagelijkse koffiebijeenkomsten.

www.onsraadhuis.com

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.