Home / Nieuws / Activiteiten in Dorpshuis Rheden weer van start

Activiteiten in Dorpshuis Rheden weer van start

RHEDEN – In Dorpshuis Rheden beginnen clubs en verenigingen hun activiteiten langzamerhand weer te hervatten. Zoals overal was het sinds maart stil in het dorpshuis. Alleen de strikt noodzakelijke activiteiten van de INR Trombosedienst en het Consultatiebureau VGGM vonden plaats.

Inmiddels zijn de gitaar- en cellolessen weer opgepakt (foto). Ook zijn het Taalhuis, de Jongerenmiddag en de Open Inloop weer met hun activiteiten begonnen. Ook kunnen bezoekers zoals voorheen tweemaal per week terecht in bibliotheek Het Leespunt. Ook zijn er regelmatig wisselende expositie van Rhedense amateurkunstenaars te zien.
Vanzelfsprekend gelden voor ieders veiligheid ook in Dorpshuis Rheden de hygiënemaatregelen, de 1,5 meter afstand, een looproute en is er een protocol opgesteld. De hoop en verwachting is dat vanaf september iedereen hier weer terecht kan. De openigstijden van het Dorpshuis zijn terug te vinden op www.dorpshuisrheden.info.

Lees ook

Opbrengst collecte nierstichting

DE STEEG – Van 13 tot en met 20 september vond in De Steeg de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.