Home / Nieuws / Activiteiten in Dorpshuis Rheden weer van start

Activiteiten in Dorpshuis Rheden weer van start

RHEDEN – In Dorpshuis Rheden beginnen clubs en verenigingen hun activiteiten langzamerhand weer te hervatten. Zoals overal was het sinds maart stil in het dorpshuis. Alleen de strikt noodzakelijke activiteiten van de INR Trombosedienst en het Consultatiebureau VGGM vonden plaats.

Inmiddels zijn de gitaar- en cellolessen weer opgepakt (foto). Ook zijn het Taalhuis, de Jongerenmiddag en de Open Inloop weer met hun activiteiten begonnen. Ook kunnen bezoekers zoals voorheen tweemaal per week terecht in bibliotheek Het Leespunt. Ook zijn er regelmatig wisselende expositie van Rhedense amateurkunstenaars te zien.
Vanzelfsprekend gelden voor ieders veiligheid ook in Dorpshuis Rheden de hygi├źnemaatregelen, de 1,5 meter afstand, een looproute en is er een protocol opgesteld. De hoop en verwachting is dat vanaf september iedereen hier weer terecht kan. De openigstijden van het Dorpshuis zijn terug te vinden op www.dorpshuisrheden.info.

Lees ook

Online ouderavond: opvoeden in de digitale wereld

DIEREN – De mediacoaches van de Bibliotheek Veluwezoom op maandag 10 en dinsdag 11 mei …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.