Home / Brummen-Regiobode / Weer oudijzer-inzameling in Loenen

Weer oudijzer-inzameling in Loenen

LOENEN – Zaterdag 30 mei pakken ‘de ijzervreters’ van de oudijzerinzamelingactie van de Loenense kerken de draad weer op. Na een noodgedwongen stop van enige maanden, gaan ze nu weer aan de slag. Zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur zijn de mannen paraat op het terrein van Derksen aan de Vrijenbergweg / hoek Hoofdweg. Men kan er allerlei soorten oud ijzer brengen zoals: kabels, pannen, fietsen, elektromotoren, lood, leidingwerk, tuinhekken, gereedschap, velgen en bankschroeven. Witgoed als wasmachines en drogers zijn ook welkom. Geen koelkasten en diepvriezers in verband met de vloeistoffen.
De inzamelaars verwachten dat de actie zeer welkom is, vooral nu velen in de afgelopen maanden extra druk waren met het opruimen van schuren, zolders en kasten. Een mooi moment om de overtollige spullen weg te brengen en te bestemmen voor een goed doel.
Wie niet in de gelegenheid is om de spullen te brengen, kan contact opnemen met de ijzervreters: Ap Kobussen, tel. 055-5051136, Jan Nijhof, tel. 055 -5051028 of Henk Kok, tel. 055-5051102.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.