Home / Brummen-Regiobode / Uitreiking Brummense Bikkel uitgesteld naar najaar

Uitreiking Brummense Bikkel uitgesteld naar najaar

GEM. BRUMMEN – De jaarlijkse uitreiking van de Brummense Bikkel – het Brummense jeugdlintje – wordt verplaatst naar een later tijdstip dit jaar. Dat heeft de jury, onder leiding van wethouder Ingrid Timmer, besloten. Ook wordt de inzendtermijn voor nominaties verlengd tot september.

Met de Brummense Bikkel zet de gemeente Brummen kinderen en jongeren in het zonnetje die een bijzondere prestatie hebben verricht. Iedereen kan aanmeldingen voor de Brummense Bikkel opsturen. Er zijn twee leeftijdscategorieën: van 4 tot en met 12 jaar en van 13 tot en met 17 jaar.
Vanwege de coronacrisis was het dit jaar niet mogelijk om een feestelijke uitreiking te houden in april. Dus wordt dit moment verplaatst naar dit najaar. Omdat er ondertussen, tijdens de coronacrisis, potentiële Brummense Bikkens actief zijn, wordt de inzendtermijn voor nominaties verlengd tot september. Zo hoeven deze nominaties niet te wachten tot het voorjaar van 2021. Wethouder Ingrid Timmer: “Het zou mooi zijn om het begin van het nieuwe schooljaar te combineren met een feestelijke uitreiking. Uiteraard op gepaste afstand. Ik zie nu door de coronacrisis juist prachtige initiatieven van jongeren. Daar kan nog een mooie nominatie uit voortkomen. Dus roep ik iedereen op om een jongere aan te melden voor dit Brummense jeugdlintje.

Een aanmeldformulier voor de Brummense Bikkel is te downloaden via de website van Stichting Welzijn Brummen, www.welzijnbrummen.org/brummense-bikkel. Een aanmelding kan ook worden gestuurd naar bikkel@welzijnbrummen.nl of Brummense Bikkel, p/a Postbus 141, 6970 AC Brummen. Meld in de voordracht duidelijk wie de genomineerde is, zijn of haar adres en telefoonnummer. Geef ook duidelijk aan waarom deze persoon de Brummense Bikkel zou moeten winnen. De jury beoordeelt in september alle inzendingen.

Lees ook

Geen herdenking bij Bosoord Loenen

LOENEN – Wegens corona zal de herdenking van de slachtoffers bij het muurmonument aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.