Home / Doesburg-Regiobode / Turnen in de buitenlucht

Turnen in de buitenlucht

DOESBURG – Op dinsdag 5 mei hebben turnsters van gymnastiekvereniging Unitas in Doesburg de bewoners van Grotenhuys en het Biesemhuis verrast met een demonstratie. Zowel voor de bewoners als voor de meisjes was het een fantastische middag. De bewoners hebben genoten op deze speciale dag, het optreden was een leuke onderbreking in deze ongewone tijd. De meisjes waren blij dat ze eindelijk hun turntechnieken weer konden uitvoeren. Als de maatregelen weer wat soepeler zijn zullen de meisjes ook een demonstratie gaan geven bij de Hessengracht en St. Elisabeth.

Lees ook

Vrijwilligers Speelotheek in Dieren openen enthousiast weer de deuren

DIEREN – Tot grote vreugde van de vrijwilligers heeft de Speelotheek in Dieren heeft de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.