Home / Brummen-Regiobode / Tennisbaan BTCB Brummen geopend voor jeugd

Tennisbaan BTCB Brummen geopend voor jeugd

BRUMMEN – De Brummense jeugd kan weer terecht op de tennisbanen van de Beckson Tennisclub Brummen (BTCB). Als er voldoende afstand wordt gehouden, mogen jongeren tot en met 18 jaar samen sporten. De jeugd kan op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 11.00 uur vrij spelen, onder toezicht.
De BTCB stelt de banen op bovengenoemde tijden de banen ook open voor niet-leden tot en met 18 jaar. Vooralsnog geldt dit voor de maand mei. Daarbij moeten natuurlijk wel de maatregelen van het RIVM worden gevolgd. Er is op deze momenten een seniorlid aanwezig voor vragen en toezicht. Aanmelden kan via secretariaat.btcb@gmail.com.

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.