Home / Brummen-Regiobode / Nieuwe bankjes bij Hallse bruggen

Nieuwe bankjes bij Hallse bruggen

HALL / EERBEEK – Om wandelaars en fietsers een mooie rustlocatie te bieden, hebben het Waterschap, de gemeente Brummen en de Dorpsraad Eerbeek – Hall de handen ineengeslagen. Samen zorgden zij voor twee mooie picknickbanken, die werden geplaatst bij de Eerbeekseburg en Coldenhovensebrug. Hiermee willen deze partijen recreatie en toerisme in de omgeving stimuleren. Bezoekers kunnen nu hun meegebrachte proviand nuttigen op een comfortabele bank, op een mooie plek.
De Dorpsraad constateerde dat de oude bankjes veel werden gebruikt maar zo versleten waren dat vervanging nodig was. Zeker nu het nieuwe ooievaarsnest weer bewoond wordt, dat werd geplaatst door Waterschap en Dorpsraad Eerbeek-Hall. Er zijn jonge ooievaars te zien en daarmee biedt de bank bij de Coldenhovensebrug een echt ‘lente-uitzicht’.

Lees ook

Wandeltochten Klarenbeek

KLARENBEEK – Op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus worden de Kennedymars, Long Distance Walk, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.