Home / Rheden-Regiobode / Live online yogalessen

Live online yogalessen

DIEREN – Omdat het nog even afwachten is wanneer zij weer les kan geven, startte yogadocente Mirjam Broekhoff in Dieren met online lessen. Door mee te doen met de oefeningen die Mirjam via internet aanbiedt, kunnen haar leerlingen ontspannen en soepel blijven. Ze geeft live lessen op dinsdagavond, woensdagmorgen en donderdagavond. Deze kunnen later ook nog worden teruggekeken. Een proefles is gratis. Aanmelden kan via www.yogametmirjam.nl of tel. 06-44812696.

Lees ook

VV Dieren zoekt nieuwe speelsters

DIEREN – Het eerste dameselftal van vv Dieren is op zoek naar nieuwe speelsters. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.